Свържете се с нас!
087 600 6635

Меню
Меню

Доставка

Buyit.bg изпраща по куриер за своя сметка всички поръчки на стойност над 99,00 лева, на територията на Република България.

За всички поръчки до 99,00 лева, стойността на доставката е 4,80 лева.

Изключение от безплатна доставка са продуктите от следните категории: UPS-и и батерии за UPS-и.

Доставката до посочения адрес се извършва с куриерски фирми Интерлогистика и Спиди. При доставка с друга куриерска фирма, посочена от клиента, стойността на доставката е за негова сметка.

Обработка на поръчки и спедиране.

Поръчките се обработват и изпращат в срок от 2 до 3 работни дни и се получават според графика на куриерските фирми. Ако по някаква причина този срок не може да бъде спазен, ще се свържем с Вас, възможно най-бързо, за допълнителна информация.

Поръчки с наложен платеж се изпращат по куриерска фирма Спиди с цел да се даде възможност на клиента освен в брой да заплати и с банкова карта.

Доставките се извършват в работни дни и в събота до 13:00 часа или според графика на куриерските фирми.

Доставки не се извършват в събота след 13:00 часа, неделя и официалните празници.

Доставка в чужбина

За доставка в чужбина моля, свържете се с нас за информация.

Документи

Всяка доставка се придружава от фактура или касов бон, приемо-предавателен протокол и гаранционна карта.
В отделни случаи, когато гаранционната карта предоставена от производителя, се намира в опаковката на продукта, е възможно опаковката да е отворена. Това се прави с цел да се завери с печат гаранционната карта. При необходимост от гаранционен ремонт трябва да предоставите заверената гаранционна карта, заедно с финансов документ (касов бон или фактура) в оторизирания сервиз.

Доставка на продукти Apple

Повечето продукти на Apple се поддържат в европейския склад на Apple. Срокът за доставка е около седмица. Ако по някаква причина този срок не може да бъде спазен, ще се свържем с Вас, възможно най-бързо, за допълнителна информация.

Сравнение на продукти